Beauty - behandelingen

Gestresseerd?

Nood aan wat me-time?

Maak een afspraak en laat je verwennen met 1 van onze beauty - behandelingen.

Adres: 

DEVIDA BEAUTY

Veldstraat 212, 2930 BRASSCHAAT

Ontspanningsmassage € 50.00 / € 75.00

 

Ontspanningsmassage is een massagetechniek die hoofdzakelijk als doel heeft het kalmeren en ontspannen van het lichaam. Het lichaam wordt door zachte, langzame bewegingen tot rust gebracht. Deze bewegingen zorgen ervoor dat de doorbloeding van huid en spieren gestimuleerd worden. Het geeft je een ontspannen, behaaglijk gevoel.

Bij deze ontspanningsmassage word je ondergedompeld in een full body massage met massageolie met een duur van 60 of 90min. Laat de stress van je af masseren en ga als herboren terug naar huis!

Gelaatsverzorging € 45.00

Tijdens deze ontspannende verzorging van gelaat en hals worden de poriën van de huid gereinigd d.m.v. producten op basis van Aloë Vera, een scrub met antioxidanten en bessen-zaadjes voor een frisse en gladde huid en een masker op basis van muntklei. Tijdens de dieptereiniging krijgt u een aangename nevel van de vapozone over het gelaat die de poriën nog meer open zet en de doorbloeding zal verbeteren. Na de reiniging worden de poriën gesloten door een toner, krijg je een deugddoende gezichtsmassage en gaan we de huid verzorgen met een lijn minimaliserend serum, een ooggel / oog crème en een dag- / nachtcrème. Na deze verzorging gaat de huid er opnieuw stralend uitzien en glad en aangenaam aanvoelen.

Alle skin - producten zijn ook verkrijgbaar voor thuisgebruik. 

 Esthetische manicure

 € 15.00 (+ € 15.00 voor gellac)

Bij een esthetische manicure worden je handen tot in de puntjes verzorgd. Nagels worden geknipt en mooi in vorm gevijld. Daarna krijgen je handen een badje en een verzorging van de nagelriemen. Om de manicure te beëindigen krijgt u er nog een handmassage bovenop.

Esthetische pedicure

 € 20.00 (+ € 15.00 voor gellac)

Bij een esthetische pedicure verzorgen we je voetjes tot in de puntjes. Je krijgt een voetbadje, de nagels worden geknipt en gevijld en de nagelriemen worden verzorgd. Daarna gaan we de eelt verzorgen met de eeltrasp en eindigen we met een voetmassage.

Gellac € 30.00 (handen / voeten)

 

Wil je graag een mooi kleurtje op de nagels van je handen en / of voeten? Zomerse tinten of misschien toch liever winter - , herfst - of lentekleuren? Alles kan ! Kies uit een waaier aan kleuren en je hebt 14 dagen gegarandeerd mooie nagels!

Gelnagels € 40.00 (handen/voeten)

Wil je graag mooie verzorgde nagels? met een extra laagje stevigheid?

Onze gelnagels worden opgebouwd met de producten van Legannails en zijn zo sterk dat je (naar gelang de groei van je nagels) tot wel 4 weken gegarandeerd mooie nagels hebt.

IMG_20200620_162341.jpg
ontharingen.png

Ontharingen  

 

Het ontharen van bijna alle mogelijke te ontharen lichaamsdelen, We beginnen steeds met de huid voor te bereiden met talkpoeder of een pre lotion, de uitvoering zelf gebeurd met warme was voor een gevoelige huid waardoor deze voor iedereen te gebruiken is, of u nu een vette, een normale of eerder een gevoelige huid heeft. Afnemen van de was gebeurd met wegwerp ontharingsstrips.

Na de ontharing wordt de onthaarde plek nog ingesmeerd met een lotion / melk ter bescherming van de huid, en om eventuele restanten te verwijderen.

ontharing onderarm.jpg
ontharing bovenlip.jpg
ontharing wb.jpg
ontharing oksel.jpg
ontharing.jpg
ontharing bikini.jpg