Personal Coaching

new week, new goals.png
voeding 5.jpg
personal training 3.jpg
personal training 5.jpg
voeding%206_edited.jpg

 

Als Personal Coach staat SaVi in voor het behalen van jouw doelstellingen.

Of dit nu afvallen, bijkomen of gewoon het aangaan van een gezonde en sportieve levensstijl is, ik sta klaar voor jou!

Wat kan ik voor jou betekenen?

Personal coaching:

  • We starten met een intakegesprek met bodyscan en eventueel Balance test.

  • We stellen samen een voedingsplan op dat het beste past bij de behoeften van jouw lichaam en zijn / haar doelstellingen.

  • We maken vaste afspraken voor de opvolging en trainingssessies. 

  • 2 - Wekelijks doen we een opvolging over hoe jij je voelt, we gaan op de bodyscan en bespreken of er aanpassingen nodig zijn aan jou voedingsplan aan de hand van de gegevens.

fitdance.jpg

FitDance 

Groepsles elke maandag om 19u30 via Zoom

FIT Dance is een training ter ondersteuning van de gezondheid en algemene fitheid, gericht op vetverbranding en afvallen, maar evengoed op spiergroei.

Een leuke choreografie gecombineerd met burpees, squats, lunges, sit ups, en ga zo maar door...

Het is een combinatie van cardio, krachttraining en basisstappen. Dit wordt in een één uur durende work out gehouden om zo het lichaam uit te dagen maar tegelijk plezier uit het sporten te halen.


Cardio is het type training waar je hart en longen sterker van worden en je dus een conditie mee opbouwt. Daarnaast verbrand je met cardio training flink wat calorieën. Cardio kan worden ingezet om je bloeddruk te verlagen, maar ook om af te vallen.


Krachttraining is een vorm van training waarbij spieren weerstand bieden tegen externe weerstand van gewicht of door zwaartekracht. Krachttraining zorgt voor de groei van de spiermassa en heeft daarmee een positieve invloed op het metabolisme.