" Het ideaal ontbijt"

ONTBIJT ALOE MANGO.png
ONTBIJT THEE.jpg

De Herbal Aloëdrank is een verfrissende drank die aloë verasap bevat en geen toegevoegde suikers om uw water een verfrissende, tropische smaak te geven.

Een verfrissende drank, laag in calorieën en geïnfundeerd met groene en zwarte thee.

Verkrijgbaar in 4 smaken

ONTBIJT SHAKE.jpg

Formule 1 biedt gemak, smaak en voeding in één shake.
Met een perfecte mix van hoogwaardige proteïnen, vezels en vitamines & mineralen hoef je niet langer te kiezen tussen gezonde maaltijden en gemak - de Formula 1-shake is snel en gemakkelijk te bereiden!

Proteïnen

PROT PDM.png

De perfecte manier om uw proteïne inname te verhogen. Dit veelzijdige product kan op twee heerlijke manieren worden geconsumeerd. Bereid het als een smakelijke calorie beheersende proteïnerijke snack, of voeg het toe aan uw favoriete Formula 1 shake voor een heerlijke romige drank.

PROT EXPRESS.png
PROT REPEN.jpg
PROT ICED COFFEE.png

Een Express Proteïnereep kun je goed gebruiken als een evenwichtig tussendoortje.

Samengesteld met een uitstekende balans van belangrijkste voedingsstoffen, waaronder veel proteïnen en vezels en toegevoegde vitaminen en mineralen.

Herbalife Proteïnerepen zijn een heerlijk, evenwichtig tussendoortje. Elke Herbalife proteïnereep bevat ongeveer 140 calorieën* en bij na 10 g hoogwaardige zuivelproteïne, wat kan helpen bij het opbouwen van magere spiermassa. Het vergroten van de magere spiermassa van uw lichaam kan bijdragen aan een verhoogd metabolisme.

Voor alle koffie liefhebbers, doorzetters, dromers met deadlines en ontdekkingsreizigers: deze is voor jullie!Het kan een uitdaging zijn om een ijskoffiedrank te vinden die niet vol zit met suiker, vet en calorieën maar wel geweldig smaakt. We namen twee ingrediënten die we allemaal kennen en waar we dol op zijn - proteïne en koffie - en mengden ze tot een drank die heerlijk verkwikkend is! Of je nu onderweg bent, of gewoon een cafeïneboost nodig hebt, ga voor de High Protein Iced Coffee! 

Supplementen

SUPP MULTI VEZEL.png
SUPP VEZELS EN KRUIDEN TAB.png
SUPP THERMO COMPL.png
SUPP NRG.png
SUPPL VIT VROUW.png
SUPP VIT MAN.png

Multivezel drank is een lekkere en handige manier om uw dagelijkse vezelinname te verhogen.
Een unieke mix van oplosbare en onoplosbare vezels zonder toegevoegde suikers of kunstmatige zoetstoffen. Multivezel drank bevat 6 vezelbronnen – appel, haver, maïs, citrus, chicorei en soja.
Elke portie bevat 5g vezels.

Vezels & Kruiden bevat havervezels en peterselie-, oranjebloesem-, hibiscusbloemen venkelzaadpoeder

• Vezelsupplement helpt u bij het bereiken van de aanbevolen dagelijkse inname van 25 g vezels.
• Ideaal om te gebruiken samen met de Formula 1 shakes en Formula 2 Multivitaminencomplex als onderdeel van uw gewichtsbeheersingsprogramma.

Herbalife Thermo Complete levert cafeïne om u een mentale boost te geven door te helpen de concentratie te verbeteren en alertheid te vergroten.

NRG-tabletten bevatten cafeïne uit guarana om de alertheid te helpen bevorderen en het gevoel van mentale vermoeidheid te helpen verminderen.

Ontdek Formula 2 Vitaminen- & Mineralencomplex vrouwen, de gemakkelijke manier om 24 voedingsstoffen binnen te krijgen om de behoeften van uw lichaam te ondersteunen. Het bevat essentiële vitaminen en mineralen in de juiste hoeveelheden voor de dagelijkse gezondheidsbehoeften van vrouwen.

Ontdek Formula 2 Vitaminen- & Mineralencomplex Mannen, de gemakkelijke manier om 24 voedingsstoffen binnen te krijgen om de behoeften van uw lichaam te ondersteunen. Het bevat essentiële vitaminen en mineralen in de juiste hoeveelheden voor de dagelijkse gezondheidsbehoeften van mannen.

Deze pagina bevat een aantal van de verkrijgbare producten.

Indien u alle producten wenst te bekijken kan u zich wenden op onze webshop via deze knop.