gwen.jpg
collagemaker_2019123213134344.jpg

Wie is SaVi?

Wel, mijn naam is Gwen. Ik ben 33 jaar en afgestudeerd als schoonheidsspecialiste aan het Sint -Elisabethinstituut te Merksem. Al na enkele maanden besliste ik om hier niet in verder te gaan, omdat het werk als schoonheidsspecialiste veel onzekerheden met zich meebracht. Hierdoor ben ik in de administratie in de transportsector terecht gekomen en tot op heden doe ik dit nog steeds, bij Aertssen Transport te Verrebroek.

Ik heb 2 superlieve kindjes, Sam en Vinz, maar zij hebben mijn lichaam de voorbije jaren toch wel wat op de proef gesteld tijdens 2 totaal verschillende zwangerschappen. De kilo's die ik bijkwam, geraakte ik maar moeilijk kwijt.

Hierdoor ben ik dan ook na de bevalling van onze jongste op zoek gegaan naar een oplossing voor mijn overgewicht. 

 

Ik ben in augustus 2019 opgestart met het "ideale ontbijt"

programma van Herbalife. (uiteraard zeer sceptisch, want 

wat zouden shakes nu kunnen betekenen in mijn

afvalproces). Wel, Heel veel! Tot op heden heeft dit me een gewichtsverlies opgeleverd van maar liefst 13kg en een verbeterde spiermassa.

Alsook door de controle van mijn omega 6:3 balans kwam ik te weten dat mijn lichaam niet volledig in balans was. Door het gebruik van supplementen is ook dit fel verbeterd, ik voel mijzelf nu veel fitter en sta veel sterker in men schoenen dan vroeger, zelfs beter dan voor mijn zwangerschappen!! 

Ik heb veel meer energie en stress is verleden tijd! 

Mijn motto is "Want it, Get it" . Alles wat je wil, KAN , als je er maar in gelooft!!

Naast de voeding en sportvoeding van Herbalife, heb ik ook de skin lijn onder de loupe genomen, deze producten worden geproduceerd door Estee Lauder. Over de resultaten van deze lijn was ik ZO tevreden, dat deze de schoonheidsspecialiste in mij weer gewekt hebben en mij ervan overtuigden om weer stappen te zetten in de onzekere wereld van de zelfstandige. 

Sinds 03 januari 2020 ben ik dan ook, in bijberoep, opgestart als Personal Trainer / Beauty specialist. 

Je kan bij mij terecht voor verschillende behandelingen maar ook voor groepslessen of personal trainingen.

Groetjes en tot later!

Gwen