ZINZINO BALANCE TEST.png

Zinzino’s BalanceTest is een eenvoudige zelftest voor
het analyseren van de vetzuren in capillair bloed dat
uit een vingertop verkregen wordt met behulp van de Gedroogde Bloeddruppel- (Dried Blood Spot, DBS) techniek.

Een DBS is wetenschappelijk bewezen net
zo nauwkeurig te zijn als een veneus bloedmonster
wanneer vetzuren geanalyseerd moeten worden.

Het enige wat nodig is, zijn enkele druppels bloed uit de vingertop  op een Whatman®-filterpapier en het is in minder dan een minuut klaar.


VITAS Analytical Services in Noorwegen zal anoniem het   percentage van 11 vetzuren analyseren, die samen ongeveer 98%  van de vetzuren in het bloed
vertegenwoordigen, en de waarden weerspiegelen je
eetpatroon gedurende de afgelopen 120 dagen, wat
de levensduur is van bloedcellen.

ZINZINO - BALANCE OIL+.jpg

BalanceOil+ is een volledig natuurlijk polyfenol omega-Balance voedingssupplement met een hoog gehalte aan olijfpolyfenolen, Omega-3 en vitamine D3. Het past veilig de EPA + DHA-niveaus en de Omega-6:3 balans in je lichaam aan en houdt deze bij terwijl het je cellen beschermt tegen oxidatie. Het bevat een premium mix van oliën die afkomstig zijn van in het wild gevangen kleine visjes en extra vierge olijfolie van vroeg geoogste olijven.

ZINZINO - ESSENT.jpg

De volgende generatie voedingssupplement. Dit ultra pure, moleculair geteste Polyfenol Omega Balance voedingssupplement past de Omega-6:3 balans veilig aan en houdt deze op peil terwijl cellen beschermd worden tegen oxidatie en de normale hersenfunctie, hartfunctie en het immuunsysteem ondersteund wordt.

ZINZINO MOEDERDAG XTEND.png

Xtend+ is een veganistisch, volledig natuurlijk geavanceerd immuun- en voedingssupplement dat BalanceOil en ZinoBiotic perfect aanvult. Gemaakt ter ondersteuning van ons eigen immuunsysteem en bevat micro- en phytonutrients, waaronder 22 essentiële vitaminen en mineralen, en gezuiverde 1-3, 1-6 bèta-glucanen afkomstig van bakkersgist. 

ZINZINO PROTECT +.jpg

Protect+ is een volledig natuurlijk supplement dat uw immuunsysteem ondersteunt, zodat u zich goed kunt voelen en goed kunt blijven. Het bevat de effectieve veganistische vitaminen D3 en C, die bijdragen aan een normaal immuunsysteem, en de krachtige, klinisch bewezen 1-3, 1-6 bèta-glucanen. Protect werkt het beste als het dagelijks wordt ingenomen, omdat de belangrijkste aangeboren immuuncellen elke 1-2 dagen worden vernieuwd en ze allemaal een grondlaag nodig hebben om effectief te kunnen werken.

ZINZINO - VIVA+.jpg

Viva+ is een natuurlijk voedingssupplement speciaal gemaakt om stress te verlichten en uw stemming en welzijn te verbeteren. Het ondersteunt een gezond functionerend zenuwstelsel en gezond functionerende hersenen, wat bijdraagt aan het verminderen van vermoeidheid.

Viva+ is een combinatie van affron®, een gestandaardiseerd en gepatenteerd extract van pure, premium saffraanstigma's (Crocus sativus L) uit Spanje, een vitamine B-complex van boekweit, magnesium uit zeewater, jodium en vitamine C uit acerola.