ZinZino 

Health Protocol


Het Covid virus heeft onze samenleving en de gehele wereld ongelofelijk op zijn kop gezet.

Onze gezondheid heeft nog nooit zo hoog op de agenda gestaan sinds maart 2020.


Waar we spijtig genoeg niets over horen in onze media is dat je je eigen gezondheid zelf in de hand kan nemen

om je beter te wapenen tegen heel wat infecties en vele andere beschavingsziektes.
Heel belangrijk is dat je voldoende volwaardige voedingsstoffen of nutriënten binnenkrijgt zodat je lichaam alle stofwisselings- en andere processen optimaal uitvoert. Maar daar wringt nu net de schoen.


De supermarkt heeft mooie verpakkingen op de rekken staan die je telkens weer verleiden om al dit lekkers te kopen.

Neem daarbij de reclame die ons doet geloven dat al dit lekkers ook gezond is ...


Maar al de bewerkte en geraffineerde voedingsmiddelen die je dagelijks binnenkrijgt zorgen voor een zware onbalans in je lichaam

tussen omega 6 en omega 3 vetzuren, brengen je darmen op hol en bevatten niet de nodige ingrediënten die je lichaam nodig heeft.
De onbalans in je omega 6-3 vetzuren is verantwoordelijk voor het ontstaan van chronische sluimerende ontsteking die aan de basis ligt van al onze Westerse beschavingsziektes. Het is een ontsteking die je niet onmiddellijk voelt maar die non stop ongelofelijk veel
schade toebrengt aan al je organen, spieren, gewrichten en je brein ....


Komt daarbij dan ook dat je darmflora zwaar onder vuur komt te liggen doordat slechte bacteriën de overhand nemen op de goede. Je spijsvertering raakt overhoop, last van krampen, pijnen en ook hier gaat de ontsteking toeslaan, je buik staat figuurlijk ‘in brand’.
Door je slechte darmflora worden ook levensnoodzakelijke signaalstoffen (=Neurotransmitters) onvoldoende aangemaakt die belangrijk zijn voor het goed functioneren van je brein en ‘je goed in je vel’ voelen.


Ook een tekort aan essentiële nutriënten, door onvoldoende groenten en fruit (slechts 3-5% van de Belgische bevolking eet er genoeg van) gebruik van witte meelproducten: brood, pasta, rijst, overmatig gebruik van suiker, snoepgoed, stress... zorgen ervoor dat
je lichaam niet optimaal functioneert en te weinig energie kan produceren.

 

Wil jij ook weten waar jij staat?
Een unieke test laat je wit op zwart zien hoe het gesteld is met jouw ontstekingsprofiel.

Nadien brengt het 3-stappen Zinzino Gezondheidsprotocol evenwicht, herstel en versterking van het lichaam, waardoor jouw kansen op een gezonder en gelukkiger leven toenemen.

 


 

ZINZINO - HEALTH PROTOCOL.png